Salla e sporteve ishte e mbushur nga përfaqësuesit e bizneseve që ofronin punësim për gjilanasit.

38 sosh që ofrojnë shërbime e merren me ndërtimtari e prodhim, i kanë 1100 vende të lira të punës, njofton Klan Kosova.

E më të interesuarit për të gjet punë janë studentët dhe të porsa diplomuarit. Për ta ka edhe oferta për kryerje te praktikes me mundësi punësimi.

Shumë i lumtur për këtë mundësi është edhe kryetari i komunës, Lutfi Haziri.