Ky është momenti i frikshëm kur rrufeja godet një shtëpi. Ngjarja ndodhi në “Daytona Beach” të Floridas dhe u filmua nga një kamera e sigurisë të një shtëpie përgjatë rrugës.

Në pamje shihet rrufeja e cila bie si flakë dhe godet direkt shtëpinë, ndërkohë që pas kësaj nga shtëpia vërehet të dal tym.

Fatmirësisht banorët nuk ishin në shtëpi gjatë kësaj kohe.