Ky është momenti rrënqethës kur një kalimtar rasti ia del ta shpëtojë një fëmijë të vogël, të cilin e kafshoi një pitbull në një qytet në Kinë, përcjell Gazeta Metro.

Qeni ishte i lidhur me zingjir në një pemë, kur kafshoi katërvjeçarin i cili po kalontë afër tij.

Në momentin që një kalimtar rasti dhe pronari i qenit panë se po rrezikohej jeta e fëmijut, së bashku e larguan qenin me forcë. Për fat të mirë vogëlushi i ka shpëtuar më të keqes, edhe pse ka pësuar lëndime në këmbë.

Ndërkohë, të gjithë këtë ngjarje me pamje rrënqethëse, e ka xhiruar një kalimtar, përcjell Gazeta Metro.