Ky është momenti shokues kur pronari i një lokali ja hedh në fytyrë pjatën punonjëses së tij.

Kjo ndodhi pas punonjësja Junea Turner mori gabim një porosi prej 8 dollarësh dhe iu desh që ta kthente mbrapsht atë.

Por kjo ka irrituar pronarin e restorantit dhe pas një debati ku i thoshte punonjëses se do ta paguante nga rroga këtë ai ia hedh asaj pjatën në fytyrë.

E gjithë kjo skenë u filmua nga një klient i restorantit Doos Seafood në Gjeorgji. (TemA)