Në vazhdim keni një debat të paparë mes Alajdin Demirit dhe Vasko Eftovit, drejtor i televizionit TV Alfa dhe njëkohësisht drejtues i emsionit “Vo Centar”. Një debat që nuk duhet ta humbisni!