Moti sot në Maqedoni pritet të jetë me periudha dielli, ndërsa pasdite do të krijohen kushte për vranësira.

Gjithashtu, pritet që të ketë edhe të reshura shiu dhe vetëtima.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 7°C e deri më 15°C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga 18°C e deri më 26°C.