Televizioni shtetëror i Maqedonisë, nesër në ora 20:00, do të organizoj duelin e parë televiziv ndërmjet kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickovski.

Dueli televiziv javën e kaluar u kërkua nga lideri i partisë opozitare, kurse e njejta është pranuar nga kryeministri Zoran Zaev.

Ndërsa Stojan Trpçevski, redaktori në Televizionin shtetëror të Maqedonisë, do të jetë moderator i duelit televiziv.