Moti sot kryesisht do të jetë i kthjellët me diell dhe i ngrohtë. Temperatura e mëngjesit do të lëvizë nga 10°C e deri më 16°C, kurse ajo ditore do të lëvizë nga 25°C e deri më 32°C.