Në emisionin mjaft popullor “Connect me Besfort Idrizin” – produkt ky i Almakos, në edicionin e fundit është trajtuar tema “kazinot dhe gjendja e përgjithshme në Tetovë”.

Për këtë temë, ka folur edhe aktivisti qytetar i Tetovës, Arianit Xhaferi, ndërsa ka aluduar se pas mbylljes së Jugohromit dhe kazinos, radhën e kanë të mbyllen prapa grileva politikanët mafioz të BDI-së.

VIDEO – deklarata:

Emisioni i plotë: