Konfederata e Sindikatave të Lira proteston kundër zhvatjes së përmbaruesve dhe kushtet e këqija të punëtorëve, raporton SHENJA.

Para nisjes së protestës u lëshuan fjalime të kryeministrit Zoran Zaev dhe zyrtarëve të tjerë të lartë të LSDM-së që gjatë fushatës premtonin heqjen e tërësishme të përmbarimeve.

Përveç qytetarëve që mbajnë pankarta me kërkesat e tyre ndaj pushtetit, protestën e shoqërojnë edhe disa makina me flamuj të konfederatës.