Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke treguar transformimin e Alpeve. Në videon prej 2 minutash tregohet si ato janë shndërruar në një destinacion të mrekullueshëm turistik.

“Mirëmëngjesi dhe me këtë përmbledhje në 120 sekonda të transformimit fantastik të Alpeve shqiptare, nga një zonë e harruar, e braktisur dhe e izoluar, në një destinacion të jashtëzakonshëm turistik gjithëvjetor, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.