Raporti 6 mujor për aktivitetet e Prokurorisë Publike Speciale (PSP) është në rend dite në vazhdimin e seancës së Komisionit parlamentar për system politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive.

Kjo do të jetë hera e tret e deputetëve që të dëgjojnë nga Prokurorja Publike, Katica Janeva çka ka punuar Prokuroria dhe me çfarë rreziqe ballafaqohet.

Raportimi i raportit të PSP-së para komisionit dy herë ka qenë i anuluar./tv21/