Seanca e sotme për rastin e tentimit për vrasjen e deputetit Ziadin Sela në Gjykatën Penale ka filluar me marrjen ne pyetje te te akuzuarit Aleksandar Janevski Toshta. Toshta tha para trupit se qëllimi i tij i vetëm ishte te mbroj Selen dhe përpiqeshe qe te mos vij deri ne incidente me te mëdha./am/