Pse ish pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare ndalen në kufij me minuta? Është një pyetje që ia adresoj zv/ministrit për Punë të Brendshme Agim Nuhiu dhe çfarë ka nënshkruar ai në qeverisje bashkë me Çavkovin?

Këtë pyetje profesori universitar ia ka drejtuar Nuhiut nga emisioni Info Magazinë- Klan Kosova.