Një burrë kinez ka bërë një akt heroik duke u hedhur para një motoçiklete, për të shpëtuar një vajzë të vogël.

Në pamjet filmike do të shikoni se si burri i del përpara një motoçiklete e cila e kishte humbur drejtimin dhe po shkonte drejt një vajze të vogël.

Në atë moment, kinezi është hedhur para motoçikletës duke e penguar për të shpëtuar vajzën pa lëndime.

Momenti heroik u filmua nga kamera CCTV.  (TemA)