Pritja e një dasme u shndërrua në rrahje tronditëse në rrugë, që la disa mysafirë me lëndime serioze në kokë.
Pamjet e kamerave të sigurisë filmuan momentin kur dasmorët dolën në rrugë dhe u përleshën midis tyre, ndërsa nusja me fustan të bardhë hyri ndërmjet për t’i ndarë.

Nusja nuk arriti të ndalonte sulmin agresiv ndaj vëllait të saj të ri, Corey Roberts, 28 vjeç. Ai u godit me një grusht të fortë nga Daniel Morgan, 26 vjeç.

Në Gjykatë u tha se luftimet shpërthyen midis dasmorëve dhe anëtarëve të stafit të lokalit. 20 mysafirë u përfshinë në rrëmujën e shkaktuar pas festës.