Ky është momenti i frikshëm dy vietnamez janë filmuar duke bërë akrobaci tepër të rrezikshme me motor.

Videoja ka bërë menjëherë virale në rrjet, duke ndarë komentuesit në dy grupe: Në njërën anë ata që e kritikojnë për mendjelehtësi në anën tjetër ata që e quajnë të guximshëm dhe si një aftësi e të rinjve.

Kjo lëvizje me të vërtetë është e rrezikshme pas ata nuk kanë të veshura as mjetet mbrojtëse. (TemA)