Ka ngritur siparin festivali ndërkombëtar i këngëve dhe i valleve të përpunuara dhe stilizuara “SHKUPI FOLK-FEST 2018”. Festivali mbahet më 11, 12 dhe 13 maj 2018, në sheshin Isa Boletini të Komunës së Sarajit. SHKA “Xheladin Zeqiri” do të prezantohet para publikut më 12 maj.

Ndiqni provën e tyre gjenerale para pjesëmarrjes në këtë festival: