Momente paniku kanë kaluar udhëtarët e një kroçere në ujrat e Karaibeve.

Të paktën 50 kabina të anijes gjigante u pushtuan nga uji dhe udhëtarët u trembën duke menduar seknarin më të keq.

Por, gjithçka vinte nga një problem në sistmein kundër zjarrit.

Papritur tubat shpërthyen dhe uji pushtoi kabinat.

Në video shihen momentet kur udhëtarët larogjnë ujin përmes kovave.

Incidenti ka ndodhur në korçerën “Carnival Dream” e kompanisë ‘Carnival Cruise”.