Gjuha e një gruaje u pllenua nga sperma e një oktapodi pasi ajo nuk e kishte gatuar mirë këtë kafshë deti dhe nuk i kishte hequr organet e brendshme.

Sipas “Journal of Parasitology“, kur doktorët e ekzaminuan gruan në fjalë, ata zbuluan në gjuhën dhe mishrat e saj 12 organizma të vogla në formën e insekteve, të cilat kishin lëshuar spermën aty.

Këto organizma u identifikuan si spermatofore dhe ishin kapsula të mbushura me spermë, që i përkisnin oktapodit.

Gruaja nga Korea e Jugut, nuk kishte hequr organet e brendshme të kësaj krijese dhe e kishte ngrënë atë pa e gatuar mirë. Ajo kishte filluar të ndjente dhimbje në gjuhë dhe mishra, sepse spermatoforet ishin gjallë dhe ishin vendosur në këtë pjesë të gojës së saj, në një mundësi për t’u pllenuar.

Shkencëtarët paralajmërojnë se kur keni të bëni me krijesa të gjalla, ato duhen gatuar shumë mirë për t’u siguruar që diçka e tillë mos të ndodhi më.