​Numër i madh i qytetarëve u mblodhën në varrezat e qytetit të Prishtinës, aty ku iu dha lamtumira e fundit Fadil Vokrrit, që ndërroi jetë të shtunën në mëngjes. Vokrri u varros sot në ora 17:00 dhe fëmijët e tij ishin në gjendje të rëndë emocionale.