Një krijesë misterioze është gjetur në bregun e një plazhi afrikan dhe ka habitur shkencëtarët.

Studiuesit e tronditur u penguin në një krijesë 6 metra të gjatë në bregun e Parkut Kombëtar të Dorob.

Kafsha e çuditshme ngjante me një balenë apo delfin, por gjendja e dekompozimit e bënte të vështirë dekompozimin. Fillimisht, shkencëtarët nuk po e kuptonin cfarë është por mendojnë se është një balenë “Cuvier”.

Kjo është hera e dytë që gjendet një kafshë e tillë në Namibia që prej vitit 2000.