Home Aktualitet Lajme MARRËVESHJA PËR EMRIN DHE LIGJI PËR SHQIPEN NË GAZETËN ZYRTARE PA NËNSHKRIMIN...

MARRËVESHJA PËR EMRIN DHE LIGJI PËR SHQIPEN NË GAZETËN ZYRTARE PA NËNSHKRIMIN E IVANOVIT

2
0

Kryeparlamentari Talat Xhaferi sot paralajmëroi se javën e ardhshme do të mbarojë saga e miratimit të Marrëveshjes së emrit. Ai tha se ligji do të publikohet në Gazetën Zyrtare pa nënshkrimin e Ivanovit.

Gjithashtu Xhaferi paralajmeroi se përveç këtij ligji, në Gazetën Zyrtare do të dërgohet edhe Ligji për përdorimim e gjuhëve, gjithashtu pa nënshkrimin e Ivanovit.

Kryeparlamentari shtoi se do të marrë fund uzurpimi i kompetencave të presidentit Gjorge Ivanov dhe të dyja ligjet mund të votohen në pako të veçantë.

Previous articleUlet çmimi i energjisë elektrike për 0,1 për qind
Next articleSë shpejti do të mund të përdorni Youtube edhe kur jeni në aplikacionet tjera