Moti sot do të jetë i ndryshueshëm dhe me mundësi të reshjeve të shiut në orët e pasdites dhe të mbrëmjes.

Temperaturat e mëngjesit do lëvizin prej 12 deri 19 gradë, ndërsa ato e ditës pritet të jenë prej 20 deri në 32 gradë celsius.

Në Shkup do të mbaj mot i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit deri 16 gradë, ndërsa ajo e ditës pritet të arrijë deri 30 gradë celsius.