Ky është momenti i tmerrshëm kur një avion i vogël është përplasur me një helikopter në ajër.
Pamjet tregojnë përplasjen e helikopterit Robinson R22 dhe një Piper PA-28 në aeroportin e Clearëater Airport në Florida.

Ngjarja ka ndodhur më 23 shtator por pamjet janë publikuar vetëm tani.

Dy pasagjerë ishin brenda në aeroplan ndërsa në helikopter ishte brenda helikopterit dhe nuk ka pasur viktima.