Sanksionet nuk do të jenë në gjendje të “frenojnë” zhvillimin e Rusisë si dhe të përshkruajë sovranitetin e saj.

Kështu tha presidenti rus Vladimir Putin dhe shtoi se vendi i tij do të jetë ose jo sovran

“Ne nuk jemi të befasuar nga ekzistenca e disa kufizimeve dhe sanksioneve, nuk na frikëson dhe nuk do të na detyrojë kurrë të heqim dorë nga mënyra e pavarur dhe sovrane e zhvillimit. Po nisem nga fakti se Rusia ose do të jetë sovrane apo jo dhe natyrisht populli rus gjithmonë do të zgjedhë të parën”, tha ai, transmeton Klan Kosova