Ziadin Sela mbrëmë i ftuar në Emisionin 200 në Alsat mes shumë temave ceku edhe temën e Vesel Memedit.
Ai mes tjerash tha se Vesel Memedi me veprimet e tija doli njeri shumë i ulët dhe i ligë sepse u zgjodh deputet me votat e Aleancës për Shqiptarët ndërsa më vonë kaloi në BDI.

“Ai tjetri kaloi në BDI. E drejta e tij por veprim shumë i ulët, shumë i ligë. Ne nuk jemi organizat kriminele të kushtëzojm deputetët.
Ai u përballë me veprimet që bëri në zgjedhjet lokale dhe e pa se sa përkrahje ka”. deklaroi Sela”, deklaroi Sela. /tetova1/