’Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi’’
Të nderuar,Koleg, miq, shoke, Dita e djeshme per banoret e Llerces ka qen nga ditet me te veshtira ku nga një numer shumë i madhe i Forcave Serbo-Maqedone ndëroi Jetë ish Ushtari i UÇK-së VLLAU JONË Shoku JONË ‘’JETNANI’’
Allahu e befte prej Banorve te Xhennetit ndersa familjes Durimin.
Varimi behet sot pas Namazit te Drekes”, shkruan në profilin e tij në Facebook Besim Memedi, imam i fshatit Llërcë, transmeton Tetova News.