Një termet i fuqishëm me maginitudë 3,1 ballë është riregjistruar pak minuta më parë në zonën e Vlorës.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) epiqendra e tërmetit ka qenë pranë fshatit Beshisht, rreth 12 km nga Vlora.

Thellësia e tërmetit ka qenë 26 km.