Në qytetin e Fierit një grua ka hipur mbi selinë e Partisë Demokratike dhe po tenton të hidhet.

Në pamjet e transmetuara ne rrjetet sociale, shihet se ajo është varur mbi katin e fundit të ndërtesës.

Raportuesit thonë se prej më shumë se 30 minutash ajo qan dhe bërtet, ndërkohë që nuk dihet arsyeja që e ka çuar të marrë këtë vendim.