Sot në fshatin Llërcë u bë ceremonia e varrimit të Jeton Rexhepit, i cili u vra dje nga policia e Maqedonisë.

Në varrim kanë marrë pjesë një numër i madh njerëzish.
Në vazhdim keni videot dhe fotot nga kjo ceremoni mortore.