Kryeministri Zoran Zaev, sot edhe njëherë ka drejtuar apel deri tek presidenti Gjorge Ivanov që të firmos Ligjin për përdorimin e gjuhëve dhe me këtë t’i hap rrugë funksionimit të demokracisë në shoqëri.

“Ky veprim i Ivanovit përcjell mesazhin se presidenti mundet të vendos kur të dojë dhe cilindo Ligj të bllokoj përmes vetos. Kjo nuk është demokraci funksionale. Përgjegjësia është e madhe”, deklaroi Zaev.

Artikulli paraprak“Emri”, Kocias: Ka ardhur koha për përgjigje të mëdha
Artikulli tjetërËSHTË SHPALLUR KONKURS PËR ANËTARË TË PËRKOHSHËM NË KSHZ