Zv/ministri i sapo zgjedhur i MPJ-së së Maqedonisë, Andrej Zhernovski në rrjetin social “Facebook” ka publikuar fotografi nga takimi i parë që e realizoi me ministrin Nikolla Dimitrov.

“Është nder që të jesh në mesin e ekipit të ministrisë me besim më të madh tek qytetarët”, ka shkruar Zhernovski i cili para këtij funksioni ishte deputet nga radhët e LDP-së dhe kryetar i Komunës Qendër./tv21/