Kryetari i Lëvizjea Besa Bilall Kasami, ka përkujtuar ngjarjet e 9 korrikut në Gostivarë, në të cilën u malltretuan shqiptarët dhe poashtu pati edhe vrasje.

Lëvizja BESA nuk do të lejoj që dikush ta ndërtoj të ardhmen individuale apo grupore në kuriz të popullit shqiptar prandaj do të kërkojmë dëmshpërblim institucional për viktimat dhe burgosjen e njerëzve të pafajshëm, tekson Kasami, transnmeton TopalNews.

Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, e përmbyllë përkutim e kësaj ngjarje me thënin e Ali Asllanit, duke shkruar se: Koha është e maskarenjve, por Atdheu i shqiptarëve.
Qoftë i përjetshëm kujtimi për flamurin kombëtar!