Tingëllon e pabesueshme por është e vërtetë. Botërori i ardhshëm nuk do luhet në verë, por në dimër. FIFA ka bërë sot zyrtare datat e fillimit dhe mbarimit të Kupës së Botës 2022 që mbahet në Katar.

Presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, ka thënë se Kupa e Botës në Katar fillon me 21 nëntor dhe mbaron me 18 dhjetor 2022.

Vlen të theksojmë që 18 dhjetori është dita kombëtare e Katarit dhe po këtë datë do të zhvillohet edhe finalja e madhe e botërorit të ardhshëm.