Në videon më poshtë do ta shihni një luftë të ashpër mes gjelit dhe qenit.

E pabesueshme edhe siç mund të tingëllojë, por gjeli ia del që ta mposhtë qenin.

Qeni duket se në fund frikësohet nga gjeli i ashpër dhe fillon të ikën nga ai, transmeton express.

Shikojeni luftën e tyre: