“Populli u tha jo Zaevit dhe Tevdovskit për rritjen e BPV-së nga zero % dhe ekonomisë e cila është në rënie të lirë. Populli i tha jo Zoran Zaevit për shëndetësinë e shkatërruar ku ministrin Filipçe e përdor vetëm kur duhet të ndajë ndonjë tender. Një jo të madhe mori edhe Oliver Spasovski i cili përdori forcë ndaj popullit i cili duhet të mbrohej, populli tani jeton në frikë për shkak të një sërë vrasjesh dhe sulmeve të përgjakshme të cilat Spasovski ende nuk i ka zgjidhur”, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE.