Kryetarja e Komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka nisur rregullimin e rrugëve të cilat ishin lën në harresë me vite.

Sot u asfalltua rruga 11 në Komunën e Haraçinës si dhe punimet u inspektuan nga Kryetarja e Komunës, Milikije Halimi, e cila siguroi se së shpejti l gjitha rrugët do të asfaltohen.