“Plazhi i Dashurisë” ose ndryshe i quajtur plazhi i fshehur, është një nga destinacionet më unike në botë në ishujt Marieta.

Ky plazh duket si pjesë e një novele fantazie me shpellën ranore dhe ujin e kaltër. Ishujt janë në arkipelag, një zinxhir toke i formuar nga shpërthimet nënujore të vullkaneve, transmeton kj.

Plazhi i fshehur është i padukshëm nga jashtë dhe është i aksesueshëm përmes një tuneli ujor të gjatë që lidh plazhin me Oqeanin Paqësor.