Nëse samiti i NATO-s ishte i vështirë për dhjetëra udhëheqës të merrnin pjesë, ai duket se ka qenë edhe më i vështirë për Presidentin e Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker. Udhëheqësi i BE-së u pa i dehur dhe të humbiste balancën e tij disa herë përpara një darke gala të mërkurën. Zyra e zotit Juncker nuk pranoi të komentojë, duke përmendur shqetësimet e privatësisë. Megjithatë, presidentit i KE-së shquhet për pirjen e alkoolit dhe me sa duket e ka tepruar edhe tani.

Junker
Nëse samiti i NATO-s ishte i vështirë për dhjetra udhëheqës që merrnin pjesë, ai duket se ka qenë edhe më i vështirë për Presidentin e Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker.Udhëheqësi i BE-së u pa të pengohej dhe të humbiste balancën e tij disa herë përpara një darke gala të mërkurën.Zyra e zotit Juncker nuk pranoi të komentojë, duke përmendur shqetësimet e privatësisë.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Thursday, 12 July 2018