Home Aktualitet Lajme SHTYHET GJYKIMI PËR LËNDËN “TITANIK”

SHTYHET GJYKIMI PËR LËNDËN “TITANIK”

2
0

Seanca e sotme për lëndën “Titanik” është shtyrë për më 16 Gusht, për shkak të mungesës së të akuzuares Gordana Jankulloska, e cila siç tha avokatja e saj është në pushim mjekësor.

Edhe seanca e kaluar për lëndën “Titanik” është shtyrë për mungesë të Gordana Jankulloskës, për shkak të shtatzënisë së rrezikshme.

Previous articleKriza mes Europës dhe Shteteve të Bashkuara, po ndryshon botën që njohim sot
Next articleQeveria rriti akcizën për naftën, por jo edhe për veturat luksoze