Asambleja Parlamentare e Partisë Socialiste do të mbahet në muajin shtator.

Burime nga në mbledhjen e grupit të Partisë Socialiste, mësohe se analiza dhe bilanci i qeverisjes i cili do të bëhej në korrik është shtyrë pas pushimeve.

Mësohet se kreu i grupit, Taulant Balla ka kritikuar ministrat e qeverisë Rama për mungesat në seancat plenare.

Në asamblenë e PS-së pritet të bëhej një analizë lidhur me bashkëqeverisjen si dhe të shikohej bilanci i këtij procesi. (TemA)