Luciano Bucar është vetëm 12 vjeç.

Talenti brazilian, që luan për Flamengon, ka çmendur të gjitha ekipet e mëdha dhe ata që ia kanë parë videot.

Për të, ndër të tjerë është e interesuar edhe Barcelona.

Ndiqeni videon e tij dhe binduni!