Pas gati dy orë diskutim, përfaqësuesit e partive politike shkojnë në pauzën e parë të takimit të liderëve që po mbahet në Klubin e Deputetëve. Pas pauzës takimi do të vazhdojë pa liderit e VMRO-DPMNE-së, hristijan Mickoski i cili e lëshoi më herët takimin dhe kërkoi takim të ri me vetëm katër liderë të partive më të mëdha në vend,

Gjithashtu partnerët e koalicionit të VMRO-DPMNE-së nga Partia Socialiste e Xingos do të vazhdojnë takimin, pra nuk i janë bashkangjitur Mickoskit i cili e lëshoi takimin para kohe. /SHENJA/