Gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit sërish janë regjistruar lëkundje në vend.

Disa goditje e kanë pasur epiqendrën në Gjirian e Lalzit ndërkohë më pas janë zhvendosur në Vlorë, Fier e më pas në Vorë.

Per fat nuk ka pasur vend per panik e frike, pasi lekundjet kane qene te lehta me magnitude me e larta 2.