Presidenti rus Vladimir Putin është vënë në siklet, ndërsa ka qenë duke dhënë një intervistë për Fox Neës.

Gazetari Chris Wallace i ka zgjatur atij një dokument të Departamentit të Drejtësisë, qe akuzon 12 rusë për ndërhyrje në zgjedhjet presidenciale, si pjesë e hetimit të posaçëm të hetimit të Robert Mueller.

Por Putin nuk ka pranuar ta marrë atë dokument.

Ai iu drejtua me kokë gazetarit, që ta linte atë në tavolinë.

Trump u zotua se Rusia nuk ka ndërhyrë në zgjedhjet presidenciale në Amerikë dhe mohoi pasjen e çdo materiali shantazhues mbi familjen Trump.(TemA)