Adnan Azizi

Dy ngjarjet që ndodhën gjatë kësaj jave, më bëjnë të mendoj seriozisht se a ka mbetur më fije njerzillëku në mesin tonë?!
E para, dalja e Teuta Arifit në ballë të protestës kundër lojërave të fatit dhe kazinove!

E dyta, si ka mundësi që manifestimi kombëtar i 50 vjetorit të demonstratave të vitit ’68-të, të shndërrrohet në tubim partiak të BDI-së?! Kur dihet se këto demonstrata janë bërë për çështjen e flamurit, jo për militantë partiakë, por për shqiptarinë në zemrat tona.
Edhe kundrejtë asaj që A.Ameti me ligj e zvogëloi flamurin kombëtar dhe me ligj na ktheu në %.

Pra, porosia është e qartë, populli i % janë të vegjëlit e këtij shteti, ndërsa maqedonasit janë të mëdhenjtë!
Mentaliteti i robit nuk ndryshohet kollaj!