Adnan Azizi

Se si e përfaqësuan politikanët shqiptarë popullin e vet gjatë këtyre 27 viteve në FYROM, pasqyrë më e mirë janë lokalet e bixhozit, lojërat e fatit, bastoret dhe kazinotë e shumta në çdo cep të qyteteve dhe fshatrave shqiptare.

Ata pa fije turpi politikën shqiptare e shndërruan në lojë fati – “kockë”, duke luajtur “kockë” me fatin e popullit të vet dhe rinisë shqiptare. Dhe në fund ky është rezultati, organizatorët e lojërave të këtilla përfitojnë gjithçka, ndërsa ata që luajtën dhe viktimat e tyre (populli shqiptar) kërkon shpëtimin në vende të tjera.

Artikulli paraprakAlarm në Pirok, dikush ka hedhur… (FOTO+VIDEO)
Artikulli tjetër“Incident’ në fund të protestës kundër bixhozit në Tetovë (VIDEO)