Të nderuar,

Ju njoftojmë se në fillim të muajit dhjetor nga Qendra e shëndetit publik-Tetovë është kryer analizë e ujit të pijshëm ne disa fshatra të komunës së Tearcës dhe nga rezultatet e mara rezulton që uji NUK përmbush standardet e duhura për pije.

Bashkesia lokale f. Sllatine

Artikulli paraprakShqipëria dëbon dy diplomatë iranianë: Cenuan sigurinë në vend
Artikulli tjetërKalendari që përcakton në mënyrë të saktë gjininë e foshnjës që në bark