Njerëzit përballojnë të ftohtët për t’u zhytur në ujin e akullt të Moldaut. Kjo është gara më e vjetër dimërore në Çeki dhe është tashmë një traditë.

Ata rrinë brenda për disa sekonda, duke mos nguruar që të bëjnë edhe not. Janë të shumtë njerëzit që guxojnë të ndërmarrin një sfidë të tillë duke bërë edhe një garë noti.